Aankondigingen workshops en (basis)cursussen, Alle nieuwsberichten

Middag schilderen met je kleinkind 3 maart 2019

‘Schilderen met je kleinkind’

Zondagmiddag 3 maart

13.30 tot 16.30 uur

o.l.v. Fré Ham

Wie wil dat nou niet: samen met je kleinkind een fantasierijk schilderij maken? Bij Perspectief kan op zondagmiddag 3 maart elke opa of oma onder leiding van Fré Ham samen met één kleinkind (vanaf ongeveer 5 jaar) een kleurrijk kunstwerk schilderen. Op een vel stevig (passepartout)karton worden eerst met acryl diverse felle kleuren aangebracht. Daarna schilderen de koppels er naar hartenlust stippeltjes, lijntjes bloemetjes of andere versieringen op. Als alles droog is kunnen de kinderen, met hun rijke fantasie, daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de grootouders krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de kleurrijke dieren bijna het schilderij uit springen! De werken van kunstenares Elke Trittel zullen deze middag een bron van inspiratie kunnen zijn. Kijk voor meer informatie over Elke Trittel en haar werken op haar website of op haar Pinterest-pagina.

Graag zelf de verf en penselen meenemen; voor het karton wordt gezorgd.

De kosten per koppel voor deze gezellige workshop zijn € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Deelnamekosten uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus.

Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Aanmelden via dit formulier of bij Froukje Docter, tel. 06-13050180. Mail: froukjedocter@gmail.com

copyright: Elke Trittel