Alle nieuwsberichten, Exposities, Exposities georganiseerd (mede) door Perspectief, Exposities van leden

Wintertentoonstelling 2018 bij Perspectief


Er is weer een grote verscheidenheid aan kunst te bewonderen op de wintertentoonstelling van Perspectief in Castricum. Een goede gelegenheid dus om aan het einde van dit jaar, op zondag 23 december, een van beide kerstdagen of zondag 30 december – steeds tussen 13.00 tot 17.00 – uur, een bezoek te brengen aan de sfeervolle ateliers van Perspectief, van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum.
De leden van Perspectief werken met veel plezier en passie in verschillende technieken. Naast aquarel, olie- en acrylschilderijen zijn er collages en etsen te bewonderen. Deze laatste techniek is wat ingewikkelder en wordt door slechts één groep beoefend. Verder zijn er veel verschillende objecten van klei of hout maar ook fraai gekleurde glazen kunstwerken. De groep steenhakkers gaat elke zaterdagmorgen op het plein achter de school grote brokken natuursteen te lijf. Ook deze beelden zijn op de wintertentoonstelling te bewonderen. Deze tentoonstelling is bovendien zo aantrekkelijk omdat de kunstwerken in diverse stijlen zijn uitgevoerd van abstract tot impressionistisch of figuratief.

Loop gerust eens binnen om te zien wat de leden van deze vereniging in de diverse groepen, elk onder leiding van een professioneel kunstenaar, allemaal gemaakt hebben.