Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Glasfusion 25 januari 2019

 

Vrijdagmiddag 25 januari 2019

Van 13.30 – 16.00 uur

 o.l.v. Thea Bremer, Maarten Geerdes en/of Gert Jan Schouten.

Bij Perspectief is al geruime tijd een enthousiaste “Glasfusion-groep” aan het werk. Er is een flink assortiment prachtig gekleurd Bulls-eye glas gekocht waarmee deze liefhebbers elke dinsdagmorgen van 9.30 – 12.00 uur fraaie kunstwerken fusen.

Er mag, in verband met het smeltpunt van de diverse soorten, uitsluitend met dit glas gewerkt worden en is bij Perspectief te koop voor € 22 per kg. Na het snijden en creëren van een glazen kunstwerk zal een deskundig lid van Perspectief zorgen voor het stoken van de glasoven om uw glaswerk af te bakken. De kosten van het stoken van de oven worden daarna evenredig verdeeld.

Echter, vóór u aan de glasfusion-groep mee kan doen, moet  u voor uw eigen basiskennis en veiligheid één middag de workshop glasfusion volgen. Deze workshop staat onder leiding van onze eigen leden Maarten, Thea of Gert-Jan en vindt plaats in atelier 3 op vrijdagmiddag 25 januari van 13.30 tot 16.00 uur. We maken tijdens deze workshop een gekleurde vogel. Deze workshop is zowel toegankelijk voor leden van Perspectief, als voor (nog-)niet-leden.

Inlichtingen bij Maarten Geerdes, 06-54942799 of via geerdes@mgeerdes.nl

Kosten van de workshop: € 30 voor leden en € 40 voor niet-leden (inclusief afbakken en alle materialen, gebruikt gedurende de workshop).

Aanmelden via dit formulier, of bij Froukje Docter, 06-13050180 of via froukjedocter@gmail.com