Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Muzikaal duo Jos van Beest en Marielle Koeman poseert bij Perspectief

Op zaterdag 13 april tussen 14.00 en 16.00 uur komen de bekende Castricumse jazzpianist Jos van Beest en zangeres Marielle Koeman poseren bij Perspectief.

Jos komt uit een muzikaal gezin waarin de piano zowel bij zijn opa als vader en broer een prominente plaats innam. Het pianospel van Jos swingt soepel en kenmerkt zich door de geïmproviseerde intro’s en eigen interpretaties aan zijn brede repertoire.

Marielle genoot vanaf haar zesde jaar pianoles en begon op haar achttiende jaar met het nemen van klassiek zangles. Zij heeft van nature een prachtige stem en vertolkt op geheel eigen wijze een breed repertoire in diverse talen.

Niet alleen privé maar ook op het podium vormen Jos en Marielle een duo en genieten niet alleen in Nederland grote faam en waardering maar concerteren ook regelmatig in concertzalen en op festivals in Europa. Vooral in Japan zijn zij ongekend populair. Perspectief vindt het dan ook een bijzondere eer dat zij op 13 april naar het Duinrand-atelier willen komen om daar te poseren.

Kunstenares Maria Heideveld is op deze middag aanwezig om een ieder van deskundig advies te dienen.

Alle materialen graag zelf meenemen en vergeet je fototoestel niet zodat het werk na de sessie thuis afgemaakt kan worden.

Om uit de kosten te komen wordt van iedere deelnemer een bijdrage van € 5,00 gevraagd.

Tijdens de kunstfietsroute op 1 en 2 juni  a.s. zullen alle kunstwerken tentoongesteld worden en zullen Jos en Marielle hun meest favoriete kunstwerk mogen uitkiezen.

Inschrijven:

3 gedachten over “Muzikaal duo Jos van Beest en Marielle Koeman poseert bij Perspectief”

Reacties zijn gesloten.