Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Zomerworkshop ‘Ontdek de wondere wereld van de Abstracte Fotografie’

Woensdag 26 juni 2019
van 10.30 tot 15.30 uur
o.l.v. Iris Depassé

Ontdek de wondere wereld van de abstracte fotografie en leer abstracte foto’s te maken waarmee je jezelf en anderen verrast. 

In deze workshop vertelt Iris Depassé wat Abstracte Fotografie is en hoe je abstractie in je foto’s brengt. Je leert anders kijken en anders te fotograferen. Je foto’s kun je zowel klein als groot afdrukken en bijvoorbeeld gebruiken als ansichtkaart of als kunstwerk om aan de muur te hangen.  Maar je kunt de foto ook gebruiken als inspiratiebron voor een nieuw te maken kunstwerk.

Neem een digitale camera mee. Dit kan zowel de camera van je telefoon zijn, als een Ipad, compact camera, een spiegelreflex of een systeemcamera. Vergeet ook het snoertje niet waarmee je de foto’s op een computer kunt zetten.

Iris maakte vele jaren deel uit van de ateliergroep Abstract Schilderen bij Perspectief maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op Abstracte Fotografie. Zij heeft daartoe een opleiding bij de Fotovakschool gevolgd en is oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie.


Deelnamekosten workshop: € 25,00 voor leden en € 35,00 voor niet-leden.
Voor koffie en thee wordt gezorgd; graag zelf een lunchpakketje meenemen.

Cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus. Dit cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden.

Annuleren: tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Aanmelden:

Een gedachte over “Zomerworkshop ‘Ontdek de wondere wereld van de Abstracte Fotografie’”

Reacties zijn gesloten.