Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schilderen, februari 2020

  • Data: donderdagavond 27 februari, 5, 12, 19, 26 maart en 2 april 2020,
  • Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur,
  • Cursus o.l.v. Fré Ham

Bij Perspectief start op donderdagavond 27 februari weer een zes avonden durende basiscursus schilderen.

Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen maar kan ook los hiervan gevolgd worden. Fré Ham is naast een veelzijdig kunstenaar ook docent en volgde zelf een gedegen opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam. Bij Perspectief begeleidt ze al vele jaren diverse cursussen en workshops.

Tijdens deze basiscursus wordt elke cursist die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen, persoonlijk door Fré begeleid. Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie en perspectief en, niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. Er wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt aan stillevens en landschappen.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden, excl. materiaalkosten. De materiaalkosten bedragen € 15,-.
Cursusgeld (€ 75,-) uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus. Dit cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. De materiaalkosten (€ 15,-) moeten tijdens de eerste les aan de docente betaald worden.
Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd

Aanmelden: