Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Tekenen, januari 2020

  • Data: donderdagavond 9, 16, 23, 30 januari, 6, 13 februari 2020,
  • Tijd: 19.30 – 22.00 uur,
  • Cursus o.l.v. Fré Ham.

Voor mensen die op een leuke manier in zes lessen kennis willen maken met tekenen start Perspectief op donderdagavond 9 januari weer een basiscursus tekenen. Omdat voor deze basiscursus veel belangstelling is, is een tweede cursus georganiseerd. Deze cursus gaat van start op donderdagavond 27 februari.

Let op: beide cursussen zijn inmiddels vol: er kan niet meer voor worden ingeschreven.

We werken op groot formaat papier voornamelijk met houtskool naar stillevens. Tijdens de laatste lessen komt er meer kleur in de tekeningen. Deze cursus staat onder leiding van de ervaren kunstenares en docente Fré Ham die een gedegen tekenopleiding genoot aan de Wackers academie in Amsterdam. Omdat tekenen de basis is van de meeste kunstuitingen, leert Fré ons te tekenen wat je ziet en niet wat je denkt te zien. Verder worden behandeld onderwerpen als perspectief, verhoudingen, compositie en toonwaarde (kleurcontrasten). Zo leren de cursisten hoe te kijken naar een onderwerp om het daarna zelf op papier te zetten.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. Dit cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Het cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus.
Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

De materiaalkosten bedragen € 10,-. Ook deze moeten tijdens de eerste les aan de docente voldaan worden.

Een gedachte over “Basiscursus Tekenen, januari 2020”

Reacties zijn gesloten.