Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Model-boetseervierdaagse

Data en tijdstip:
Maandag 22 t/m donderdag 25 februari 2021
Van 9.30 tot 12.30 uur
o.l.v. Ton Rota

In de voorjaarsvakantie is het weer mogelijk om vier ochtenden naar model te boetseren onder leiding van kunstenaar Ton Rota. Dit keer gaat Ton de cursisten begeleiden bij het maken van een ‘mensfiguur in actie’ met een aanwezig model als voorbeeld. Om een idee te krijgen van de vele ruimtelijke mogelijkheden van een “mensfiguur in actie” kunt u op internet eens kijken naar de kunstwerken van onder andere Degas, Segal of Niki De Saint Phalle.  Het resultaat, gemaakt met een kleisoort naar keuze, wordt in de Perspectiefoven afgebakken waarna het als pronkstuk in uw interieur kan dienen. Deze cursus wordt door Ton gestructureerd begeleid om ieders creativiteit te stimuleren waarbij ook gebruik gemaakt wordt van voorbeelden uit de Beeldende Kunst.

De kosten voor deze cursus bedragen € 70,00 voor leden en € 95,00 voor niet-leden. De stook-, materiaal- en modelkosten bedragen € 35,00. Cursusgeld en stookkosten uitsluitend contant betalen bij de docent bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Voor niet-leden geldt dat het cursusgeld in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om de ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Aanmelden via

  • dit aanmeldingsformulier.
  • Of mail naar: Margriet Katoen, mail: activiteitenperspectief@gmail.com