Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop ‘Schilderen met je kleinkind’

Data en tijden:
Let op: deze cursus is uitgesteld naar nader te bepalen datum in oktober/november 2021
van 13.30 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Fré Ham.

Wie wil dat nou niet: samen met je kleinkind een fantasierijk schilderij maken? Bij Perspectief kan op zondagmiddag 7 maart elke opa of oma onder leiding van Fré Ham samen met één kleinkind (bij voorkeur vanaf ongeveer 5 jaar) een kleurrijk kunstwerk schilderen. Op een vel stevig (passepartout) karton worden eerst met acryl diverse felle kleuren aangebracht. Daarna schilderen de koppels er naar hartenlust stippeltjes, lijntjes bloemetjes of andere versieringen op. Als alles droog is kunnen de kinderen, met hun rijke fantasie, daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de grootouders krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de kleurrijke dieren bijna het schilderij uit springen!
De werken van kunstenares Elke Trittel zullen deze middag een bron van inspiratie kunnen zijn.

Graag zelf de verf en penselen en een schort of oud overhemd meenemen, voor het karton wordt gezorgd.

De kosten per koppel voor deze gezellige workshop zijn € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Aanmelden via:

  • dit aanmeldingsformulier.
  • Of mail naar: Margriet Katoen, mail: activiteitenperspectief@gmail.com