Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schilderen: maart/april 2021

Data en tijdstip:
Donderdagavond 4, 11, 18, 25 maart, 1, 8 april 2021,
van 19.30 tot 22.00 uur.
Onder leiding van Fré Ham.

Bij Perspectief start op donderdagavond 4 maart weer een zes avonden durende basiscursus schilderen. Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen maar kan ook los hiervan gevolgd worden. Fré Ham is naast een veelzijdig kunstenaar ook docent en volgde zelf een gedegen opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam. Bij Perspectief begeleidt ze al vele jaren diverse cursussen en workshops.

Tijdens deze basiscursus wordt elke cursist die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen, persoonlijk door Fré begeleid.
Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie en perspectief en, niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. Er wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt aan stillevens en landschappen.
 
De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend contant betalen aan de docent bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Voor niet-leden geldt dat dit cursusgeld in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Informatie en aanmelden:

  • bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com, of
  • via dit formulier.