Alle nieuwsberichten

Perspectief open vanaf woensdag 19 mei

Weer open met ingang van woensdag 19 mei!

Nieuwsbrief nr. 11 is verschenen op 12 mei. Met daarin heel belangrijk en fijn nieuws: met ingang van woensdag 19 mei zijn de ateliers weer open voor onze leden! Vanaf maandag 31 mei tot en met 26 juni is er ook weer (gedeeltelijk) begeleiding bij de ateliers. Op 27 juni begint de zomervakantie. Na de zomervakantie hopen we weer met elkaar een vol verenigingsjaar te kunnen draaien!

We hebben er allemaal lang op gewacht: het is fijn dat we elkaar vanaf komende week weer kunnen zien en elkaar kunnen inspireren in onze creativiteit!

Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken, zijn er een aantal regels opgesteld:

  • zorg ervoor dat er niet meer dan 6 personen zijn per klaslokaal,
  • hou 1,5 meter afstand,
  • draag een mondkapje als je niet op je plek zit maar rondloopt,
  • Schrijf je aanwezigheid in zodat we actie kunnen ondernemen als er toch iets gebeurt.

Lees alles over de heropening én over de houtexpositie bij Kapitein Rommel en een herinnering aan ons jubileum in 2017 in nieuwsbrief nr. 11 (van 12 mei) of klik hier om naar het overzicht te gaan van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten.