Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schildertechnieken: november/december 2021

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 12, 19, 26 november en 3, 10 en 17 december 2021
van 13.30 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Afke Spaargaren.

Let op: Deze cursus is reeds volgeboekt

Heb je altijd al willen leren schilderen of wil je je vaardigheden verbeteren? Ontdek dan in deze cursus nieuwe mogelijkheden. Aan de hand van diverse voorbeelden uit de kunstgeschiedenis zullen we gedurende zes lessen gaan werken met o.a. aquarel- en acrylverf. We gebruiken naast kwasten ook paletmessen, creditcards en shapers om tot een verrassend eindresultaat te komen.

Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekentechnieken maar kan ook los van de vorige cursus gevolgd worden en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kunstenares/docente Afke Spaargaren zal iedere cursist persoonlijk begeleiden.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend contant betalen aan de docent bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Voor niet-leden geldt dat dit cursusgeld in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Informatie en aanmelden:

  • bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com, of
  • via dit formulier.