Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Schilderen in het dorp met Perspectief

Tijdens de proefafsluiting van de Dorpsstraat krijgt ook Perspectief de kans om te laten zien waar deze vereniging onder andere voor staat.

Tekenen en schilderen in de open lucht

Op zondag 24 oktober van 13.30 tot 16.30 uur komt een aantal Perspectief-leden op het horecapleintje in de Dorpsstraat tekenen of schilderen in de open lucht. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze middag mee te doen.  Zij kunnen zich tot 13.30 uur aanmelden bij de partytent van Perspectief waar materiaal, krukjes en tekentafels beschikbaar zijn. Zelf schilder- of tekenmateriaal meenemen is natuurlijk helemaal handig. Iedere deelnemer mag vervolgens zelf een leuk en inspirerend plekje zoeken.

Ook aanwezig zal zijn Dora Overmars, begenadigd kunstenaar en al jaren een van de vaste begeleiders van deze vereniging. Dora is vaak met haar vaste Perspectief schildergroep op diverse mooie plekken in ons dorp te vinden om deze met verf en kwast vast te leggen. Zij komt op 24 oktober naar het horecapleintje om de deelnemers op weg te helpen en zo nodig van advies te dienen. Alle kunstwerken worden na afloop bij de horeca op het pleintje tentoongesteld. Alle deelnemers ontvangen twee gratis consumptiebonnen. Met z’n allen willen wij er een inspirerende, creatieve en vooral een gezellige middag van maken in Castricums gezellige dorpshart.

  • Datum en tijd: 24 oktober, van 13.30 tot 16.30 uur
  • Wat: tekenen of schilderen, onder begeleiding van Dora Overmars
  • Kosten: deelname is gratis
  • Aanmelden: bij de partytent van Perspectief op het horecapleintje in Castricum
  • Materiaal: krukjes, tekentafel en teken- en schildermateriaal is aanwezig, maar mag ook zelf meegenomen worden

Let op: wegens gebrek aan belangstelling is deze workshop geannuleerd!

Een gedachte over “Schilderen in het dorp met Perspectief”

Reacties zijn gesloten.