Alle nieuwsberichten, Exposities, Exposities georganiseerd (mede) door Perspectief

Nieuwsbrief 23 verschenen: kersttentoonstelling wordt virtueel

De coronamaatregelen maken het helaas ook dit jaar onmogelijk om onze jaarlijkse kersttentoonstelling te organiseren. Het bestuur nodigt daarom in een extra nieuwsbrief (nr. 23 van 14 december) alle leden uit om hun werk virtueel te exposeren. Stuur je werk op naar ict@perspectiefcastricum.nl om mee te doen aan deze kerstexpositie. Vermeld bij je inzending wie de maker is, welke techniek(en) zijn gebruikt en welke materialen, wat de afmetingen zijn en in welk jaar je het werk hebt voltooid.
Verder lees en zie je in deze nieuwsbrief waarvan Afke vrolijk wordt.

Klik hier om nieuwsbrief 23 van 14 december te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.