Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schilderen: maart-april 2022. Let op: data en tijden van deze cursus zijn aangepast!

basiscursus tekenen

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 11, 18 en 25 maart, en 1, 8 en 15 april 2022
van 13.30 tot 216.00 uur.
Onder leiding van Fré Ham.

Inschrijven niet meer mogelijk omdat de workshop is volgeboekt.

Bij Perspectief start op vrijdagmiddag 11 maart weer een zes avonden durende basiscursus schilderen. Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen maar kan ook los hiervan gevolgd worden.

Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie en perspectief en, niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. De cursisten werken voornamelijk met acrylverf aan stillevens en landschappen.

Tijdens deze basiscursus begeleidt Fré Ham persoonlijk elke cursist die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen. Fré Ham is naast een veelzijdig kunstenaar ook docent en volgde zelf een gedegen opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam. Bij Perspectief begeleidt ze al vele jaren diverse cursussen en workshops.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend via pin te voldoen bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Voor niet-leden geldt dat dit cursusgeld in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Informatie: bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com.

Inschrijven niet meer mogelijk omdat de workshop is volgeboekt.

Een gedachte over “Basiscursus Schilderen: maart-april 2022. Let op: data en tijden van deze cursus zijn aangepast!”

Reacties zijn gesloten.