Aankondiging workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Schilderen met je kleinkind, maart 2022

Schilderen met je kleinkind

Datum en tijd:

Zondagmiddag 6 maart 2022,
13.30 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Fré Ham

Wie wil dat nou niet: samen met je kleinkind een fantasierijk schilderijmaken? Bij Perspectief kan op zondagmiddag 6 maart 2022 elke opa of oma onder leiding van Fré Ham samen met één kleinkind (bij voorkeur vanaf ongeveer 5 jaar) een kleurrijk kunstwerk schilderen.

Op een vel stevig (passepartout)karton worden eerst met acryl diverse felle kleuren aangebracht. Daarna schilderen de koppels er naar hartenlust stippeltjes, lijntjes bloemetjes of andere versieringen op. Als alles droog is kunnen de kinderen, met hun rijke fantasie, daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de grootouders krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de kleurrijke dieren bijna het schilderij uit springen! De werken van kunstenares Elke Trittel zullen deze middag een bron van inspiratie kunnen zijn.

Graag zelf de verf en penselen en een schort of oud overhemd meenemen; voor het karton wordt gezorgd.

De kosten per koppel voor deze gezellige workshop zijn € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Cursusgeld uitsluitend via pin betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Informatie en/of aanmelden:

  • bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com, of
  • via dit formulier.
  • Een gedachte over “Workshop Schilderen met je kleinkind, maart 2022”

    Reacties zijn gesloten.