Alle nieuwsberichten

Perspectiviteiten, voorjaarseditie 2022

Het voorjaarsnummer 2022 van Perspectiviteiten is uit. Klik hier om het te lezen.

Alle leden krijgen het blad toegestuurd via de mail. Degenen die zich hadden gemeld voor een papieren exemplaar van het blad kunnen dit vanaf nu afhalen in Atelier 1. Wilt u in het vervolg ook een papieren blad, dan kunt u daartoe een verzoek indienen bij onze secretaris, Adrie Floris.

Het voorjaarsnummer van Perspectiviteiten staat vooral in het teken van de Algemene Ledenvergadering op 8 april om 15.00 uur, met (o.a.) de jaarverslagen van:

  • de voorzitter,
  • de secretaris,
  • de penningmeester,
  • de verschillende commissies (technische commissie, tentoonstellings- en evenementencommissie).

Na de ALV is er een presentatie van Serge van Empelen, een beeldhouwer in staal. Serge is vrijgevestigd kunstenaar en begeleidt (onze) staalwerkplaats bij Toonbeeld. In deze werkplaats leren de deelnemers alles over het werken met staal. Lassen, slijpen, en hanteren van het aambeeld komt er aan de orde. Uiteindelijk leidt dit tot het maken van een beeld. Serge licht dit toe in zijn verhaal.

Speciale aandacht vragen we ook voor de workshops Collage met verf en Glasschilderen: er kunnen nog deelnemers bij!

We hopen alle leden (nu het eindelijk weer kan) te ontmoeten op 8 april om 15.00 uur bij de ALV in de voormalige Duinrandschool, Van Oldenbarneveldweg 37 in 1901 KA Castricum!

Klik hier om het voorjaarsnummer van Perspectiviteiten te bekijken of bekijk hier het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten.