Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Kunstproeverij bij Perspectief op 16 april

Leden van Perspectief creatief aan de slag met begeleiding van een kunstenaar

Perspectief is een vereniging met zeer veel mogelijkheden. Wie eenmaal lid is van deze vereniging kan dagelijks en zo vaak als hij wil in de ateliers van Perspectief in Bakkum terecht om er met diverse materialen in vele verschillende technieken te werken.

Wie nog een creatieve hobby zoekt maar nog niet zo goed weet welke, kan op zaterdag 16 april tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen in de voormalige lagere school aan de Van Oldenbarneveldtweg 37 waar Perspectief gehuisvest is. In elk lokaal zijn leden van Perspectief bezig met het uitoefenen van hun favoriete creatieve bezigheid zoals bijvoorbeeld, modeltekenen, abstract schilderen, hout of steen hakken, boetseren, glas snijden, grafisch werken en figuratief schilderen met acryl- of aquarelverf.

De aanwezige leden delen graag met de bezoekers hun enthousiasme over hun favoriete hobby en over de vereniging. Zo wordt bij Perspectief elke werkgroep deskundig begeleid door een academisch opgeleide kunstenaar die de leden individueel met raad en daad bijstaat. Ook organiseert Perspectief naast elk voor- en najaar een basiscursus tekenen en schilderen regelmatig workshops om bepaalde technieken uit te diepen of om nieuwe technieken uit te proberen.

Deze ‘proeverij’ is een mooie gelegenheid om eens een kijkje te komen nemen in de sfeervolle ateliers van Perspectief. Naast het proeven van kunst worden de bezoekers gastvrij getrakteerd op een kleine smakelijke proeverij.

Tot ziens op 16 april, tussen 11.00 en 14.00 uur!