Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Tweede zomercursus Steenhakken, 11 t.m. 15 juli 2022

Data, tijden en locatie:

Maandag 11 t.m. vrijdag 15 juli 2022,
dagelijks van 10.00 tot 13.00 uur,
in de tuin van fam. Coenders, Stationsweg 56, Heiloo,
o.l.v. Ada van Wonderen

Perspectief organiseert van maandag 11 t/m vrijdag 15 juli van 10.00 tot 13.00 uur traditiegetrouw een week in steen hakken. Deze cursus wordt evenals vorige jaren begeleid door Ada van Wonderen. Zij bedenkt elk jaar een ander thema zoals eerder de thema’s ‘kat’, ‘dik’ of ‘fragment onder de loep’. Het thema van dit jaar is ‘Dierlijk’. Ter inspiratie kan momenteel een tentoonstelling met dit thema bij De Hazelaar in Soest bezocht worden. De steenhakweek wordt op vrijdag 15 juli afgesloten met een zelf meegenomen lunch en een gezamenlijke nabeschouwing. Ada begint deze cursus altijd met een voorbespreking omtrent het onderwerp. Deze zal eind juni gehouden worden.

Om deze cursus ook aantrekkelijk te maken voor beginners kan Maarten Geerdes zorgen voor gereedschap en u adviseren over een steensoort.

Verdere inlichtingen over de cursus kunnen ingewonnen worden  bij Maarten Geerdes. Tel. 06-54942799  of per e-mail: geerdes@mgeerdes.nl

Cursuskosten € 140,00 voor leden en € 175,00 voor niet-leden. Cursusgeld (zowel voor leden als niet-leden) uitsluitend via pin te betalen bij aanvang van de cursus. Van dit cursusgeld wordt € 100,00 in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden. Cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus. Het materiaal dient u zelf te verzorgen.

Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Aanmelden voor deze cursus:

  • bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com, of
  • via dit formulier.
  • N.B. de 1e steenhakweek die bij Perspectief van 15 t/m 19 augustus plaatsvindt is reeds volgeboekt.