Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Zomerworkshop ‘Schilderen als Hockney’, vrijdag 15 juli 2022

Afke voor een kunstwerk van David Hockey

Datum en tijd:

Vrijdag 15 juli 2022,
10.00 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Afke Spaargaren

Deze workshop is volgeboekt. De workshop wordt opnieuw aangeboden op dinsdag 18 oktober.

Voor deze workshop laat Afke Spaargaren zich inspireren door het werk van David Hockney, in het bijzonder door zijn natuurschilderingen.  Na een introductie over deze kunstenaar worden de verschillende technieken bekeken die Hockney gebruikt in zijn landschappen. Door het mengen van acrylverf wordt er gezocht naar de specifieke Hockneykleuren. Met deze kleuren gaan we schilderen op papier nadat er eerst een schets is gemaakt met houtskool, krijt of potlood om de compositie te bepalen.

Kosten: € 35,00 voor leden en € 50,00 voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 7,50. Het cursusgeld voor niet-leden wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden.

Cursus- en materiaalgeld (zowel voor leden als niet-leden) uitsluitend via pin te betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Graag zelf een lunchpakketje meenemen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Lunchpakketje graag zelf meenemen.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Voor informatie over deze cursus kunt u een mailtje sturen naar Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com