Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 10: over de kunstfietsroute, het Castricum Uit Festival en andere zomerse activiteiten

Nieuwsbrief 10 (21 mei 2022) is uit. In deze nieuwsbrief vertellen we over wanneer en waar onze leden werkstukken voor de (25e) kunstfietsroute in kunnen leveren, over het eerste Castricum UIT Festival en over andere creatieve activiteiten die we met onze eigen én met gastdocenten aanbieden. Lees er alles over in nieuwsbrief 10 van 2022.

Klik hier om nieuwsbrief 10 van 21 mei 2022 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan. En hopelijk tot ziens op een van de kunstevenementen waar we aan bijdragen of op een van onze zomercursussen!

Een gedachte over “Nieuwsbrief 10: over de kunstfietsroute, het Castricum Uit Festival en andere zomerse activiteiten”

Reacties zijn gesloten.