Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Tekentechnieken, september – oktober 2022

Basiscursus tekenen

Data en tijden:

Vrijdag 9, 16, 23, 30 september en 7 en 14 oktober 2022,
van 13.30 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Afke Spaargaren

Deze cursus is volgeboekt. Interesse? Deze cursus wordt enkele malen per jaar aangeboden, evenals een basiscursus schildertechnieken en cursussen voor gevorderden. Daarnaast organiseren we in de vakanties allerlei workshops. Hou deze site in de gaten voor ons nieuwe aanbod.

Laat je in zes lessen verrassen door de mogelijkheden van de verschillende tekenmaterialen zoals potlood, pastel en in water oplosbaar krijt. Je leert de materialen hanteren aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis om zo de techniek te vinden die het beste bij je past. Je wordt hierbij steeds persoonlijk begeleid door docente en kunstenares Afke Spaargaren. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 12,50. Het cursusgeld èn de materiaalkosten uitsluitend via pinbetaling aan de docent bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les). Voor niet-leden geldt dat het cursusgeld (uiteraard niet de materiaalkosten) in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden.

Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Meer informatie: mail naar: Margriet Katoen, mail: activiteitenperspectief@gmail.com