Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schildertechnieken: november-december 2022

Basiscursus schildertechnieken

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november en 2 december 2022
van 13.30 tot 16.00 uur.
Onder leiding van Afke Spaargaren.

Deze cursus is volgeboekt. Interesse? Deze cursus wordt enkele malen per jaar aangeboden, evenals een basiscursus tekentechnieken en cursussen voor gevorderden. Daarnaast organiseren we in de vakanties allerlei workshops. Hou deze site in de gaten voor ons nieuwe aanbod.

Heb je altijd al willen leren schilderen of wil je je vaardigheden verbeteren? Ontdek dan in deze cursus nieuwe mogelijkheden.

Aan de hand van diverse voorbeelden uit de kunstgeschiedenis zullen we gedurende zes lessen gaan werken met o.a. aquarel- en acrylverf. We gebruiken naast kwasten ook paletmessen, creditcards en shapers om tot een verrassend eindresultaat te komen.

Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekentechnieken maar kan ook los van de vorige cursus gevolgd worden en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kunstenares / docente Afke Spaargaren zal iedere cursist persoonlijk begeleiden.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 17,50. Voor niet-leden geldt dat dit cursusgeld in mindering wordt gebracht op de contributie als men besluit lid te worden.

Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend via pin te voldoen bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les). Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

U kunt zich voor deze cursus niet meer aanmelden omdat deze al volgeboekt is. Mail voor meer informatie over deze cursus naar: Margriet Katoen, mail: activiteitenperspectief@gmail.com