Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Anime / Manga tekenen, zondag 20 november 2022

Anime / manga tekenen

Datum en tijd:

Zondag 20 november 2022,
van 13.30 tot 16.30 uur.
Onder leiding van Anita en Nanique Kok

Helaas: deze cursus is volgeboekt.
Lees in het overzicht van komende workshops welke workshops en cursussen we de komende periode nog meer organiseren.

Ben je een Japan liefhebber en zou je ook graag in Anime / Manga stijl willen leren tekenen? Of wil je eens een hele nieuwe tekenstijl uitproberen? Kom dan op zondag 20 november tussen 13.30 en 16.30 uur naar de workshop Manga en Anime tekenen in het atelier van Perspectief, van Oldenbarneveldtlaan 37 in Bakkum.

Nanique Kok

Illustrator Nanique Kok en kunstenares Anita Kok vertellen over de geschiedenis en de ontwikkeling van dit unieke medium en leren de cursist te tekenen in de klassieke manga stijl. Aan de hand van duidelijke instructies leer je tijdens deze workshop stap voor stap je eigen manga-creatie te maken. Ook voor vragen over digitaal tekenen met manga en de verschillende anime-stijlen en nog veel meer kan je bij deze workshop terecht.

Kosten: € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden, exclusief materialen. Als je besluit lid te worden van Perspectief, dan worden deze kosten in mindering gebracht op je contributie.
Voor alle materialen wordt gezorgd en kosten € 10,00.

Cursusgeld (zowel voor leden als niet-leden) uitsluitend via pin te betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de workshop kan je kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Informatie over deze cursus:

  • bij Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com