Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Glasfusen, 10 december 2022

Datum en tijd:

Zaterdag 10 december 2022,
10.00 tot 13.00 uur.
Onder leiding van Thea van Bremer

Helaas: deze cursus is volgeboekt.
Lees in het overzicht van komende workshops welke workshops en cursussen we de komende periode nog meer organiseren.

Kerstboom van glas

Hoe leuk is het om bij Perspectief in Bakkum in de decembermaand mee te doen aan een workshop glasfusen om een kleurrijke glazen kerstversiering te maken zoals bijvoorbeeld een kerstengel, kerstboom, kerstbal of iets anders. Bij Perspectief wordt gewerkt met het fris gekleurde Bulls-eye-glas en diverse glazen attributen om versieringen aan te brengen. Na afloop wordt het glaswerk gefused, dat wil zeggen versmolten tot één geheel in een speciale glasoven. Het mooie van glas is dat het licht doorlaat waardoor een fascinerend lichtspel ontstaat.

Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Wel wordt geadviseerd om thuis al over een ontwerp na te denken. Er wordt uitgegaan van een werkstuk van maximaal 10 x 20 cm waarvoor de materiaal- en stookkosten € 10,00 bedragen.

De kosten van deze workshop (excl. de materiaal-/stookkosten) bedragen € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Cursus- en materiaal-/stookgeld uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus.

Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Vragen over deze workshop:

  • mail naar: activiteitenperspectief@gmail.com