Alle nieuwsberichten

Perspectiviteiten, najaarseditie 2022

Perspectiviteiten nr. 2 – 2022 (najaarsnummer)

Het najaarsnummer 2022 van Perspectiviteiten is uit. Klik hier om het te lezen.

Alle leden krijgen het blad toegestuurd via de mail. Degenen die zich hadden gemeld voor een papieren exemplaar van het blad kunnen dit vanaf maandag  19 september na 13.30 uur afhalen in Atelier 1.

Doorgaans komt het najaarsnummer in oktober uit, maar ditmaal is gekozen voor een iets vervroegde verschijning in verband met het toetreden van de Akerslootse schildergroep, die sinds  1 september meedraait in Perspectief. In dit blad wordt ruim ingegaan op die schildergroep.

Het najaarsnummer van Perspectiviteiten biedt verder een overzicht van exposities in het (verre) verleden en de (nabije) toekomst.

Speciale aandacht vragen we ook voor de workshops. In het najaarsnummer lees je hoe de workshops die we in de zomer hebben aangeboden zijn geweest en je kunt er lezen welke basiscursussen en workshops nu gepland staan voor de komende maanden.

Klik hier om het najaarsnummer van Perspectiviteiten te bekijken of bekijk hier het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten.