Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schilderen: maart-april 2023

Fré Ham helpt de cursisten van de basiscursus schilderen

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 10, 17, 24, 31 maart en 7, 14 april 2023
van 13.30 tot 16.00 uur.
onder leiding van Fré Ham.

Bij Perspectief start op vrijdagmiddag 10 maart weer een zes middagen durende basiscursus schilderen. Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen maar kan ook los hiervan gevolgd worden.

Fré Ham is naast een veelzijdig kunstenaar ook docent en volgde zelf een gedegen opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam. Bij Perspectief begeleidt ze al vele jaren diverse cursussen en workshops.

Tijdens deze basiscursus wordt elke cursist die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen, persoonlijk door Fré begeleid. Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie en perspectief en, niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. Er wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt aan stillevens en landschappen.

De kosten voor deze cursus zijn: € 75,- voor leden en € 100,- voor niet-leden. De materiaalkosten bedragen € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend via pin te voldoen bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Aanmelden voor deze cursus?

  • Via dit formulier, of
  • stuur een mailtje naar Margriet Katoen, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com