Alle nieuwsberichten, Exposities, Exposities van leden

Expositie bij Perspectief

Cursisten Perspectief exposeren hun werk

Perspectief is een vereniging waar de leden in diverse technieken met verschillende materialen dagelijks kunnen werken. De leden van de woensdagmorgen-schildergroep, van de keramiek- en beeldhouwgroep en van de etsgroep willen met gepaste trots hun werkstukken tijdens een expositie tentoonstellen. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober is deze expositie van 11.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken in het atelier van Perspectief aan de van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum. Door de variëteit in technieken, onderwerpen en materialen belooft het een kleurrijke en fantasievolle tentoonstelling te worden. De amateurs van Perspectief zijn in ieder geval met veel passie en enthousiasme aan het werk geweest.

Loop gerust even binnen om onder het genot van een kopje koffie of thee deze kunstwerken te bekijken. Tevens kunt u inlichtingen krijgen over de diverse ateliergroepen van Perspectief en de (komende) basiscursussen en workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *