Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Glasfusen, 11 maart 2023

Datum en tijd:

Zaterdag 11 maart 2023,
10.00 tot 13.00 uur.
Onder leiding van Thea van Bremer

Voorjaarsvogeltjes van glas

Helaas: deze workshop is volgeboekt.
Lees in het overzicht van komende workshops welke workshops en cursussen we de komende periode nog meer organiseren.

Na de succesvolle “kerstglasfusion workshop” in december is het nu mogelijk om op zaterdag 11 maart bij Perspectief een kleurrijk glazen versiering in voorjaarssfeer te fusen, zoals bijvoorbeeld een bloem, lammetje, vogeltje of anderszins.

Bij Perspectief wordt gewerkt met het fris gekleurde Bulls-eye-glas en diverse attributen om versieringen aan te brengen. Na afloop wordt het glaswerk in een speciale glasoven gefused, dat wil zeggen versmolten tot één geheel. Het mooie van glas is dat het licht doorlaat waardoor een fascinerend lichtspel ontstaat.

Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Wel wordt geadviseerd om thuis al over een ontwerp na te denken. Er wordt uitgegaan van een werkstuk van maximaal 10 x 20 cm waarvoor de materiaal- en stookkosten € 10,00 bedragen.

De kosten van deze workshop (excl. de materiaal-/stookkosten) bedragen € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie. Cursus- en materiaal-/stookgeld uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus.

Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om onze ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Informatie over deze workshop?

  • Stuur een mail naar: activiteitenperspectief@gmail.com