Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 27: het kerstfeest komt eraan, met onze expositie

Het jaar nadert zijn einde en dat betekent dat we ons weer voorbereiden op onze jaarlijkse kerstexpositie. Eindelijk weer live, nadat we deze jaarlijkse happening moesten schrappen als gevolg van de corona-crisis en we ons tevreden moesten stellen met een digitale expositie.

Gelukkig voor ons lijken de sterren dit jaar goed te staan en kunnen we elkaar en andere Castricummers rond kerst en oud & nieuw weer ontmoeten in ons mooie pand De Duinrandschool. Dus lever je werkstukken in en laat nu alvast zoveel mogelijk mensen weten dat we met de kerstdagen en op nieuwjaarsdag (alle dagen van 13.00 tot 17.00 uur) weer iedereen welkom heten die interesse heeft in kunst uit de regio

In nieuwsbrief nr. 27 van 1 december lees je alles over de expositie (hoe je je werkstukken ervoor kan inleveren en wanneer je kan komen kijken), over het verloop van de succesvolle workshop Anime/manga tekenen en je vindt er weer een leuke puzzel om je mee te vermaken de komende weken.

Klik hier om nieuwsbrief 27 van 1 december 2022 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.