Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 28: we gaan het jaar afronden

December alweer. Bijna het einde van een jaar met weer volop bijeenkomsten van de ateliergroepen, met cursussen en workshops. We ronden het Perspectief-cursusjaar af op 18 december; op maandag 19 december begint de kerstvakantie. Maar dat wil niet zeggen dat er dan bij Perspectief niets meer te beleven valt. Integendeel: op 25 en 26 december is iedereen welkom op onze kersttentoonstelling. De tentoonstellingscommissie en de leden zijn al volop bezig met het bij elkaar brengen van hun mooiste werken!

Maar deze dagen ronden we toch ook veel af. In de nieuwsbrief die vandaag (op 6 december) verschenen is (nr. 28) een verslag van de Basiscursus schilderen, verzorgd door Afke. En een verslag van een bijeenkomst van de vrijwilligers uit de verschillende commissies die Perspectief rijk is en het bestuur.
Helaas moeten we ook afscheid nemen van An Seegers (1930-2022), lid sinds 1990. Ze maakte deel uit van de maandagmorgen en zaterdagmorgengroep. In de nieuwsbrief lees je meer over wie ze was. In het voorjaarsnummer Perspectiviteiten lees je (op pag. 31) een interview met haar. Voor degenen die haar goed hebben gekend: de uitvaart wordt gehouden in de St. Pancratiuskerk, a.s. zaterdag om 13.00 uur.  

En last but not least in deze nieuwsbrief: een oproep tot vrijwilligerschap binnen de vereniging. Ja, dat kost tijd (alhoewel je zelf mag bepalen hoeveel) en energie (maar je krijgt er ook energie van), maar is het niet een goed idee om het nieuwe jaar in te gaan met het goede voornemen om onze club een stapje verder te helpen?

Klik hier om nieuwsbrief 28 van 6 december 2022 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.