Alle nieuwsberichten, Exposities georganiseerd (mede) door Perspectief, Exposities van leden

Expositie Kerst en Nieuwjaar

Werken gemaakt met uiteenlopende technieken en materialen door tal van amateurkunstenaars

Hoe mooi is het dat de grote kersttentoonstelling met kunstwerken van de leden van Perspectief na twee coronajaren terug is in Bakkum? Deze sfeervolle jaarlijkse expositie die altijd rond de feestdagen plaats vindt wordt traditiegetrouw niet alleen door vele Castricummers maar ook door belangstellenden uit de nabije omgeving druk bezocht.

Perspectief is een vereniging met vele mogelijkheden. Wie eenmaal lid is van deze vereniging kan dagelijks en zo vaak als hij wil in de ateliers aan de van Oldenbarneveltweg in Bakkum terecht om er met diverse materialen in vele verschillende technieken te werken. Daarom biedt deze expositie ook een grote variëteit aan kunst zoals schilderijen, abstract en realistisch, etsen, houten en stenen beelden, keramiek en glaswerken. De meeste werkstukken zijn voor een redelijke prijs te koop.

Deze gezellige en fraaie tentoonstelling is te bezoeken op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Het bestuur en de leden van Perspectief heten u dan van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *