Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 29: de laatste dit jaar

Op de valreep voor de jaarwisseling, sturen we onze leden nieuwsbrief 29 van 2022. Met daarin een oproep om isoleren. Nee, we hoeven gelukkig niet zelf in isolatie in verband met een opleving van het corona-virus of de opkomst van een nieuw virus. We gaan ons onderkomen, de oude Duinrandschool, isoleren om te voorkomen dat we straks allemaal in de kou zitten of veel meer contributie te betalen. Hans Roodzant doet een oproep om mee te helpen bij deze klus. Hij zoekt een team van minimaal 8 en maximaal 10 leden om samen die klusklus te klaren. Meedoen? Stuur een mailtje naar Hans (roodzant.hans@gmail.com) dan neemt hij contact met je op.

Verder in deze nieuwsbrief:

  • een quick glance op de kerst- en oud-en-nieuwjaarsexpositie. Je kan de expositie nog komen bekijken op Nieuwjaarsdag, van 13.00 tot 17.00 uur,
  • Perspectief in de krant
  • Informatie over de Kunstfietsroute 2023, op zaterdag 3 en zondag 4 juni, van 11.00 tot 17.00 uur.

Dank aan de redactie voor alle nieuwsbrieven en Perspectiviteiten waarin we steeds op de hoogte werden gehouden van het reilen en zeilen van Perspectief en alles wat daar omheen gebeurt!

Klik hier om nieuwsbrief 29 van 27 december 2022 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.