Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 3: wie komt ons bestuur versterken?

De dagen lengen en het lijkt erop alsof de winter plaats gaat maken voor een warmer seizoen, maar Perspectief bloeit alle seizoenen. Na een fijne start van het nieuwe jaar, volgen de nieuwsbrieven elkaar al weer snel op. Gisteren, vrijdag 27 januari, verscheen nieuwsbrief nr. 3, met daarin een in memoriam van een oud-bestuurslid en een oproep voor een nieuw bestuurslid.

Wie meldt zich aan om zitting te nemen in het bestuur? De huidige penningmeester, Maarten Geerdes, maakt na vele jaren ruimte voor een nieuwe penningmeester. Maar omdat de huidige secretaris bereid is om desgewenst haar secretarisschap te verruilen voor de functie van penningmeester kan een bestuurskandidaat nu kiezen tussen de functie van penningmeester of secretaris.

Wat je krijgt als je één van deze functies op je neemt?
Om te beginnen maak je deel uit van een goed functionerend team dat in zijn taken wordt bijgestaan door een grote groep van vrijwilligers. Daarnaast zet jij je kennis en ervaring in voor een goed doel: het samenbrengen van mensen die zich graag willen ontwikkelen op creatief gebied en het bevorderen van hun talent. Je bepaalt samen met anderen het beleid van onze vereniging en je vergroot je netwerk.

Heb je interesse? Maak een afspraak met het bestuur om de mogelijkheden te bespreken en te kijken hoe jij Perspectief verder kan helpen!

Klik hier om nieuwsbrief 3 van 27 januari 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.