Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 4: voor liefhebbers nog plek bij cursussen

Het is alweer een maandje geleden dat de vorige nieuwsbrief uit kwam, dus hoog tijd voor een nieuwe update. In nieuwsbrief nr. 4 van dit jaar (van 21 februari) lees je meer over door afmeldingen vrijgekomen plaatsen voor de cursus modelboetseren en voor de basiscursus schilderen. Heb je interesse? Meld je gauw aan. De activiteiten die onze evenementencommissie organiseert zijn heel erg in trek en zijn meestal al lang voor het verstrijken van de inschrijvingstermijn volgeboekt!

Verder lees je in deze nieuwsbrief meer over de voorjaarsvakantie bij Perspectief (van 25 tot en met 5 maart), het voorjaarsnummer Perspectiviteiten (verschijnt binnenkort) en de atelierexpositie van de modelgroep op de donderdagavond.

En heel belangrijk: de aankondiging van de algemene ledenvergadering (31 maart om 15.00). De stukken hiervoor worden gepubliceerd in het voorjaarsnummer van Perspectiviteiten. De ledenvergadering is dit jaar extra belangrijk omdat hierin de problematiek van de energiekosten en de financiële situatie van de vereniging aan de orde zullen komen. Toon je betrokkenheid bij het wel en wee van onze vereniging door naar de ledenvergadering te komen en met het bestuur mee te denken over hoe we in deze financieel complexe periode in het juiste perspectief kunnen zien!

Klik hier om nieuwsbrief 4 van 21 februari 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.