Alle nieuwsberichten

Voorjaarsnummer Perspectiviteiten en nieuwsbrief 6: stukken ALV en interviews

Deze keer niet alleen een nieuwsbrief (nr. 6 van dit jaar (van 4 maart), maar ook volop leesvoer in het voorjaarsnummer 2023 van Perspectiviteiten. Hierin vind je zowel alle stukken die besproken worden tijdens de algemene ledenvergadering op 31 maart (jij komt toch ook?), als verschillende interviews. Met:

  • Carla Coenders, onze nieuwe voorzitter in spé,
  • André Hogervorst, kandidaat bestuurslid voor de Technische Commissie,
  • Anita Hoebe, die na een aantal jaren afwezigheid weer terugkomt als lid van Perspectief,
  • Nico Lute, ervaren tekenaar en nieuw lid bij Perspectief.

Verder vind je in het voorjaarsnummer van Perspectiviteiten een verslag van Walter Driessen over zijn ervaringen bij bezoeken aan grote en kleine tentoonstellingen en een verslag van de Kunst10daagse 2022. En ben je op zoek naar een puzzel? Ook die vind je in Perspectiviteiten!

Klik hier om Perspectiviteiten te lezen, klik hier voor nieuwsbrief 6 van 4 maart 2023 of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.