Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 7: exposities en andere activiteiten en een actief klusteam

Hoera, hij is er weer! De nieuwsbrief van Perspectief. Nummer 7 alweer, verschenen op 10 maart. In deze nieuwsbrief aandacht voor exposities van leden. In onze eigen ateliers en in Warmenhuizen. En een verslag van de workshop modelboetseren en van de tweede ronde van het grote isolatieproject. Het is het klusteam weer gelukt om de ruimtes nog aangenamer te maken. Wat een prestatie! Complimenten aan de leden van het klusteam die al hun energie in hebben gezet om onze creaplannen in een aangename temperatuur vorm te kunnen geven!
Tot slot in nieuwsbrief nummer 7 de geactualiseerde agenda. Wist je dat je die ook op onze site terug kan vinden? Klik daarvoor op het knopje ‘Agenda’ in het menu. Op deze pagina vind je zowel de agenda per dag, als de agenda zoals die in de nieuwsbrief staat.

Klik hier om nieuwsbrief 7 van 10 maart 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.