Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Zomerworkshop glasfusen: ‘Vrolijke vogels’, zaterdag 15 juli 2023

Helaas: deze workshop is volgeboekt.
Lees in het overzicht van komende workshops welke workshops en cursussen we de komende periode nog meer organiseren.

Datum en tijd:

zaterdag 15 juli 2023,
van 10.00 tot 13.00 uur.
Onder leiding van Thea Bremer

Hoe leuk is het om bij Perspectief in Bakkum in de zomervakantie mee te doen aan een workshop glasfusen. Naast vrolijke vogels mag er natuurlijk ook een kleurrijke bloem of iets anders uit de glasstukjes ontstaan. Bij Perspectief wordt gewerkt met het fris gekleurde Bullseye-glas en diverse glazen attributen om versieringen aan te brengen. Na afloop wordt het glaswerk gefused, dat wil zeggen versmolten tot één geheel in een speciale glasoven. Het mooie van glas is dat het licht doorlaat waardoor een fascinerend lichtspel ontstaat.

Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Wel wordt geadviseerd om thuis al over een ontwerp na te denken.

Er wordt uitgegaan van een werkstuk van maximaal 10 x 20 cm waarvoor de materiaal- en stookkosten € 20,00 bedragen. Bij werkstukken groter dan 10 x 20 cm. worden aanvullende materiaal- en stookkosten in rekening gebracht.

De kosten voor deze workshop zijn € 40,00 voor leden en € 45,00 voor niet-leden.

Cursusgeld uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie.

Informatie over deze workshop:

  • via mail: activiteitenperspectief@gmail.com.