Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Basiscursus Schildertechnieken: november-december 2023

Afke Spaargaren

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 3, 10, 17, 24 november en 1 en 8 december 2023
van 13.45 tot 16.15 uur.
onder leiding van Afke Spaargaren.

Hebt u altijd al willen leren schilderen of wilt u uw vaardigheden verbeteren? Ontdek dan in deze cursus nieuwe mogelijkheden. Aan de hand van diverse voorbeelden uit de kunstgeschiedenis zullen we gedurende zes lessen gaan werken met o.a. aquarel- en acrylverf. We gebruiken naast kwasten ook paletmessen, creditcards en shapers om tot een verrassend eindresultaat te komen.

Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekentechnieken maar kan ook los van de vorige cursus gevolgd worden en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kunstenares / docente Afke Spaargaren zal iedere cursist persoonlijk begeleiden.

De kosten voor deze cursus zijn: € 100,00 voor leden en € 125,00 voor niet-leden. De materiaalkosten zijn € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten uitsluitend via pin te voldoen bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie.

Aanmelden voor deze cursus?

  • Via dit formulier, of
  • stuur een mailtje naar de activiteitencommissie, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com