Alle nieuwsberichten, Bestuursberichten

Nieuwsbrief 10: bestuursmededelingen

Nieuwsbrief 10 van Perspectief, van 11 april, staat helemaal in het teken van de vragen en problemen waarvoor het bestuur (en daarmee de leden van Perspectief) zich gesteld zien. Met name als gevolg van de verduurzaming. Dat vraagt een grote investering van Perspectief. Niet alleen in menskracht (er zijn al heel veel inspanningen gedaan om het gebouw beter te isoleren), maar ook financieel. Om ook op termijn de contributie laag te kunnen houden, moet er nu geïnvesteerd worden. Het bestuur van Perspectief doet in deze nieuwsbrief een oproep aan onze leden om, als ze daarvoor financiële mogelijkheden hebben om :

  • lid voor het leven te worden
  • een schenking te doen aan Perspectief of aan Stichting De Duinrand
  • een lening te verstrekken aan Stichting De Duinrand

Help je mee als je dat kan?

Klik hier om nieuwsbrief 10 van 11 april 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.