Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 16: over de tentoonstellingscommissie en over behaald succes

Wat waren er veel bezoekers op de presentatie van Perspectief tijdens de Kunstfietsroute! En onder de kijkers waren ook kopers: Er zijn drie schilderijen verkocht en een aantal ruimtelijke werkstukken, waaronder glas. Deelnemers, bezoekers en kopers waren blij met het succes van deze dag.

Dat het overigens helemaal nog niet eenvoudig is om je werk goed te presenteren, lees je in het verhaal van Elles Munster, lid van de tentoonstellingscommissie. Zet je werken bij elkaar op onderwerp, op materiaal of op kleur? Hoe vind je een balans tussen rust en variatie? Je leest er alles over in nieuwsbrief 16 van 6 juni.

Klik hier om nieuwsbrief 16 van 6 juni 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.