Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 18: een actieve activiteitencommissie en op zoek naar secretaris

In nieuwsbrief nr. 18 van 20 juni lees je over het einde van de evenementencommissie en de start van de activiteitencommissie. De naam ‘evenementencommissie’ bleek erg verwarrend omdat er binnen Perspectief meer commissies zijn die evenementen organiseren, bijv. de tentoonstellingscommissie. De Evenementencommissie is daarom omgedoopt tot activiteitencommissie. Ook de samenstelling van de commissie is vernieuwd: we hebben nu maar liefst 6 vrijwilligers die zich bezighouden met de organisatie van cursussen en workshops. Geweldig! Lees alles over wie er in de commissie zitten en wat ze doen in nieuwsbrief 18.

Daarnaast in nieuwsbrief 18 van 8 juni:

  • een herinnering om op tijd de spullen die je niet meer gebruikt op te ruimen (lees er meer over in nieuwsbrief 17),
  • een hernieuwde oproep voor een secretaris voor onze mooie vereniging. Waar de secretaris in ons bestuur zich mee bezig houdt, lees je in de nieuwsbrief. Maar er staat niet in wat het werken als vrijwilliger je oplevert. Dat is meer dan je denkt. Werken als vrijwilliger bij Perspectief betekent dat je mee kan besluiten over wat er gedaan wordt, je leert nieuwe mensen kennen en haalt banden met anderen aan en je werkt samen in een heel gezellig team waarin de taken onderling naar draagkracht en mogelijkheden worden verdeeld. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat vrijwilligerswerk voor Perspectief niet voelt als werk, maar als een leuke en zinvolle hobby!

Klik hier om nieuwsbrief 18 van 20 juni 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.