Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 19: notulen ALV en cadeaubon Perspectief

In nieuwsbrief nr. 19 van 20 juni vind je het officiële verslag van de ALV. Lees de complete notulen in nieuwsbrief 19.

Daarnaast vind je in nieuwsbrief 19 van 20 juni alle informatie over onze speciale Perspectief Cadeaubon. Ontworpen door Marlies Deen, een van onze leden. De cadeaubon kan gebruikt worden voor cursussen, workshops of voor een lidmaatschap van Perspectief. Dus bijv. als je iemand wilt tippen over een erg leuke workshop of cursus die je zelf al eens hebt gedaan en je (een deel van) de kosten zelf op je wil nemen. Of als je iemand mee wil nemen naar een leuke workshop of cursus. Of als je iemand wil laten kennismaken met alle inspirerende activiteiten die Perspectief te bieden heeft! Er zijn vast (klein)kinderen, broers of zussen, vrienden, buren, neven of nichten die je zo’n prachtig vormgegeven Perspectief-cadeaubon wil geven!

De nieuwe cadeaubon van Perspectief

Klik hier om nieuwsbrief 19 van 25 juni 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.