Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 23: verslagen en oproepen

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief uit: nr. 23 alweer. Wat erin staat? Een verslag van een zonnige Beeldhouwweek van 7 tot 11 augustus en van de Abstractworkshop 10 en 11 augustus die nu Jaap van der Dussen nu al 10 jaar verzorgt. Verder vind je in de nieuwsbrief 2 oproepen: een oproep voor Smaakmakers Festival 2 en 3 september en een oproep voor een vrijwilliger die de ledenadministratie wil verzorgen. Vind jij het leuk om, eventueel met anderen uit jouw ateliergroep, aan de slag te gaan op op het Dingplein en te laten zien hoe het er bij Perspectief aan toe gaat? Of werk je liever vanuit huis en stel je er eer in om achter de schermen ervoor te zorgen dat namen en adressen van onze leden compleet en up-to-date zijn? Lees in nieuwsbrief 23 van 16 augustus bij wie je je kan melden om een bijdrage te leveren aan het werk van Perspectief.

Klik hier om nieuwsbrief 23 van 16 augustus 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.