Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 24: opgeruimd weer aan de slag

Afgelopen weekend kregen onze leden nieuwsbrief 24 van dit jaar in hun brievenbus. In de nieuwsbrief een aankondiging van de start van het nieuwe Perspectiefseizoen op 4 september. Een heel opgeruimde start want een team van vrijwilligers heeft de ruimten bij Perspectief grondig onder handen genomen. Er is hard gewerkt: er is meer ruimte om te werken, het gebouw heeft weer een opgeruimde entree en het hele gebouw is weer schoon en fris.

Daarnaast in nieuwsbrief 24 een verslag van de (tweede) abstractworkshop en een melding van 2 exposities waar leden van Perspectief hun werk laten zien. En het bestuur doet een oproep voor een vrijwilliger die de secretaris wil ondersteunen door de ledenadministratie op zich te nemen.

Klik hier om nieuwsbrief 24 van 24 augustus 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.