Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 25: succesvolle workshops, bediening verwarming en komende exposities

De afgelopen periode zijn er weer een aantal workshops georganiseerd. En met succes! Je kan er alles over lezen in nieuwsbrief 25 van dit jaar. En alhoewel op het moment van schrijven van dit bericht de stranden overlopen vanwege het mooie weer, is het goed om nu alvast je te verdiepen in hoe de verwarming werkt in de ateliers. De handleiding vind je in nieuwsbrief 25.

Er zijn ook weer leuke exposities. In nieuwsbrief nieuwsbrief 25 lees je alles over de expositie van Kees Kalkman, deelnemer van de dinsdagavondgroep van Afke Spaargaren. Hij exposeert in de Visserhallen in IJmuiden; opening 2 september om 16.00 uur.

Na de nieuwsbrief kregen we via de mail nog een update van 2 andere exposities. Van een docent (Martin Heijnen: op zondag 10 en op zondag 17 september 2023 tussen 13.00-17.30 uur) en van een lid van Perspectief (Ton Revers). Zij exposeren in resp. het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Locatie Zaandam, Oostzijde 82, 1502 BJ Zaandam en in het Noordwest-Ziekenhuis te Alkmaar (in de grote vitrine vlakbij de hoofdingang en een vitrine verderop in de gang; tot 25 november 2023).

Klik hier om nieuwsbrief 25 van 4 september 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.