Alle nieuwsberichten, Komende workshops, (basis)cursussen, lezingen

Workshop ‘Keramiek’, zondag 26 november 2023

Datum en tijd:

zondag 26 november 2023,
van 13.30 tot 16.30 uur.
Onder leiding van Hansje Veen en Tiny Koelman

In deze workshop kunnen deelnemers kennismaken met keramiek. Misschien heb je voor het laatst klei aangeraakt op de basisschool, maar ben je er wel nieuwsgierig naar. Natuurlijk zijn ook deelnemers welkom die meer ervaring hebben.

We gaan werken met roodbakkende klei. Met behulp van een fles, potje of schaaltje vormen we een voorwerp, bijvoorbeeld een windlicht of een schaaltje. We laten daarbij verschillende technieken zien om vorm te geven. Vervolgens moet het werk drogen (2 a 3 weken)  en daarna gebakken.

De docenten zijn beide enthousiaste deelnemers van het keramiek atelier op woensdagmiddag. Tijdens de workshop kunnen zij uitleg en voorbeelden geven over wat er allemaal met keramiek kan. 

Meenemen

  • Plankje of placemat om op te werken.
  • Aardappelschilmesje, satéprikker of ander boetseermateriaal als je dat hebt.
  • Fles, schaal, potje, kommetje als je al een idee hebt wat je wil maken, anders laat je jezelf inspireren tijdens de workshop

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00 voor leden en € 30,00 voor niet-leden, excl. materiaal- en stookkosten. Deze bedragen € 5,00 tot € 10,00 afhankelijk van de grootte van het te maken werkstuk.

Cursusgeld uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie voor het eerste jaar lidmaatschap.

Informatie over deze workshop bij:

  • activiteitenperspectief@gmail.com
  • .
    Aanmelden voor deze workshop via:
  • mail: activiteitenperspectief@gmail.com,
  • het aanmeldingsformulier.