Alle nieuwsberichten

Dag voor milieu- en kostenbewuste ondernemers, monumentenliefhebbers en creatievelingen

Bij Perspectief weten we hoe we het nuttige met het mooie en het aangename moeten verenigen. Daarom is er in de afgelopen periode hard gewerkt aan de verduurzaming van ons gebouw, De oude Duinrandschool. Met alle maatregelen die getroffen zijn, worden de energiekosten zo laag mogelijk gehouden én het comfort van de ruimtes neemt toe. En dat alles zonder afbreuk te doen aan het monumentale karakter van ons pand.

Om de resultaten te delen en anderen te inspireren om met verduurzaming aan de slag te gaan, organiseert Perspectief op 18 november een Verduurzamingsdag. Er is voor elk wat wils: wie creatief aan de slag wil, kan terecht bij de workshop Recycle Kunst. Wil je meer weten over de techniek achter verduurzaming, dan ga je naar een van de presentaties, bijv. over de verduurzamingsmaatregelen bij Perspectief (Borst Bouw) of hoe verduurzaming een rol kreeg bij de renovatie van de watertoren op het Duin en Bosch terrein (Stichting BOEi). Of kom naar de officiële ingebruikname van ons verduurzaamde pand! Om het de bezoekers van deze dag nergens aan te laten ontbreken is er koffie en thee, broodjes en poffertjes!

Kijk hieronder voor de flyer van het programma of klik hier om de flyer te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *