Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 29: warm welkom bij Perspectief, ook nu de verwarming gerepareerd moet worden!

Met spoed verscheen een nieuwe nieuwsbrief: nr. 29 van dit jaar (verschenen op 3 december). Met een goede reden: er zijn wat problemen met de verwarming. Gelukkig hebben de technische mensen van onze club er goede oplossingen voor bedacht, waardoor Perspectief nog altijd iedereen een warm welkom kan bereiden.

Daarnaast in Nieuwsbrief nr. 29 iets over de overdracht van de inkoop. Na jarenlang die taak op zich genomen te hebben, draagt Wies Fijnaut nu haar taken over aan Alie Kalverda. Wies: dank voor al het werk dat je door de jaren gedaan hebt (en je oog voor aanbiedingen waardoor we goedkoop van allerlei voorzieningen konden genieten), en Alie: super dat jij die taak op je wil nemen!

Tot slot in deze nieuwsbrief een verslag van de succesvolle workshop Keramiek op 26 november.

Klik hier om nieuwsbrief 29 van 3 december 2023 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.