Alle nieuwsberichten, Komende workshops, (basis)cursussen, lezingen

Basiscursus Schilderen: maart-april 2024

Basiscursus schilderen

Data en tijdstip:

Vrijdagmiddag 1, 8, 15, 22 en 29 maart en 5 april 2024
van 13.30 tot 16.00 uur.
onder leiding van Fré Ham.

Bij Perspectief start op vrijdagmiddag 1 maart 2024 weer een zes middagen durende basiscursus schilderen. Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen, maar kan ook los hiervan gevolgd worden.

Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie en perspectief en, niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. De cursisten werken voornamelijk met acrylverf aan stillevens en landschappen.

Tijdens deze basiscursus begeleidt Fré Ham persoonlijk elke cursist, die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen. Fré Ham is naast een veelzijdig kunstenaar ook docent en volgde zelf een gedegen opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam. Bij Perspectief begeleidt ze al vele jaren diverse cursussen en workshops.

De kosten voor deze cursus zijn: € 105,00 voor leden en € 135,00 voor niet-leden. De materiaalkosten zijn € 17,50. Cursusgeld èn materiaalkosten (€ 122,50, resp. € 152,50) uitsluitend via pin te voldoen bij aanvang van de cursus (tijdens de eerste les).

Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie.

Aanmelden voor deze cursus?

  • Via dit formulier, of
  • stuur een mailtje naar de cursusadministratie van onze activiteiten, e-mail: activiteitenperspectief@gmail.com
  • Lees in het overzicht van komende workshops welke workshops en cursussen we de komende periode nog meer organiseren.